Powered by Blogger.
RSS

About

SALAM SEJAHTERA ! KAMI ADALAH PEMBEKAL BUAH ZURIAT DAN SERBUK DEBUNGA KURMA DARI MADINAH. BAGI YANG BERMINAT UNTUK DAPATKAN 2 PRODUK INI. BOLEH HUBUNGI KAMI.

Serbuk Debunga Kurma
Digunakan untuk merawat ketidaksuburan di kalangan lelaki & wanita. Mampu merangsang dan meningkat tenaga seksual untuk hubungan suami isteri. Masyarakat Arab mencampurkan Serbuk Debunga Kurma dengan Madu di makan secara harian untuk memudahkan hamil dan mendapat zuriat

Manfaat Serbuk Kurma  atau palm dates pollen adalah salah satu ubat yang banyak dipakai di direkomendasikan oleh para orang tua kita, sebagai obat untuk mereka yang belum mempunyai keturunan dan sebagai sebuah terapi mujarab. Biasanya Manfaat Serbuk Kurma dan cara memakainya adalah dengan mencampurkan serbuk kurma untuk kesuburan ke dalam sebotol madu, lalu madu tersebut (yang sudah tercampur dengan serbuk kurma) diminum setiap hari secara rutin, dan insyaa Allah maka dalam waktu yang tidak lama anak akan lebih mudah didapat


- Dapat mengatasi masalah kemandulan bagi suami isteri.
- Menambah hormon lelaki & menambah jumlah serta memekatkan air mani lelaki.
- Menyuburkan rahim wanita.

Cara makan serbuk debunga kurma


- Dos yang dicadangkan: 1 sudu teh yang kecil setiap hari bersamaan 1 grams serbuk debunga kurma. Campurkan dengan 1 sudu madu asli. Kacau sehingga kelihatan seperti gambar di bawah.

- Waktu makan: Pagi sebelum sarapan atau malam sebelum tidur.

Untuk memudahkan pengambilan, boleh jadikannya ketul-ketulan seperti gambar dibawah. Caranya mudah sahaja. Ambil packet Streptsil yang sudah digunakan atau dibuang isinya dan jadikan ianya sebagai acuan. Kemudian campur madu asli dengan Serbuk Debunga Kurma dan gaul sehingga agak sebati. Letakkan ke dalam acuan paket strepsil tersebut.- Atau lepas gaul hingga sebati tadi, gumpal kecil-kecil jadikan bebola. Make sure boleh dapat 20 biji untuk 20 hari makan. Dos yang kami sarankan ini sebenarnya digunakan oleh penyelidik Universiti of Tikrit, Iraq.

- Simpan dalam peti sejuk. 


- Kalau nak tambah serbuk habbatus sawda dan debunga lebah, lagi bagus. Ramai wanita Arab menambah 2 unsur ini kedalam resipi Serbuk Debunga Kurma.Jangan lupa berdoa banyak2 & minta rezeki hanya pada Allah.

http://buahzuriatadamhawa.blogspot.com/p/blog-page_7.html

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment